maanantai 17. helmikuuta 2014

Lula

WTD&WLP Goes Hassela

Käytiin tyttöin Kean, Suvin ja Natan kanssa hämmentämässä ruotsalaisia, viikonlopun pituisella laskureissulla. Ajeltiin meijän vaatimattomalla minibussilla Tukholmasta noin 350 kilometriä ylöspäin Hasselaan ja Hasselasta Järvsöbackeniin.

Visit Swedenin ansiosta saatiin kyllä ikimuistoinen kokemus. Sykähdyttävät talvimaisemat, opastettu kierros rinteissä, neljän tunnin ratsastus maailman söpöimmillä hevosilla, hyvää ruokaa ja kylpylän kuuma poreamme.

Oli ihan täydellinen miniloma ja olihan se hyvä alottaa toi laskukausiki tällee aikasin helmikuussa... Hasselan rennoissa ja pitkissä rinteissä ehti hyvin palautella laskutatsia kuntoon, myöhemmin vähän haastavampaa Järvsöbackenia varten.

 Ennen lopullista reissuvideota, tässä olis tämmönen minipätkä Hasselan rinteistä, enjoy! :-D

WLP @Hassela from Lulalou on Vimeo.

Tästä vielä löydätte Hasselan nettisivut. Bon voyage!

perjantai 14. helmikuuta 2014

Lula

Portugal always in my heart

Availen näitä mun reissukuvia vähän väliä. Lämmittää mieltä katsoa näitä uudelleen ja uudelleen. Suuri osa näistä kuvista on Lisan ottamia, kiitos lainasta! Toi koko reissu oli mun elämäni tähän astisista paras.

Oltiin viikon pituisella SurfCampilla Lisan ja Jannen kanssa, mukana oli myös muutama ihana ranskalainen tyttö. Naurettiin joka päivä ihan törkeesti ja aurinko vaan paistoi, oli niin hauskaa. Hassujen sattumien kautta tutustuin tuolla Anssiin, elämäni mieheen. Palasin Suomeen, tuntu siltä että reissu jäi ihan kesken. Olin just Suomessa ehtinyt saada duunin, josta olin aina vähän haaveillut. Tein valinnan, jätin duunitarjoukset ja palasin viikon jälkeen takaisin Portugaliin reissaamaan. Oli kyllä paras valinta mitä oon tehnyt. Siitä asti elämä on ollut yhtä seikkailua kaikin tavoin ja oon kiitollinen kaikesta, sekä nousuista, että laskuista.

Kohta makoillaan kaikki tuolla rannalla sunset surffeilla ja nauretaan kiemurassa. Peace and love! ♥
I constantly keep opening up these old travel pics. It warms my heart to look at them over and over again. A big part of these pictures are taken by my friend Lisa, thanks! This was the best trip ever.

We were on a week long SurfCamp with Lisa and Janne, along with a couple of wonderful French girls. We laughed so hard every day and the sun just kept on shining, we had so much fun. Through some funny coincidences during that trip, I got to know Anssi, the love of my life. I returned to Finland and I just wasn't ready to go home. Back in Finland I'd just gottena a job I'd always dreamed about. I made a choice, left the job offer and returned to Portugal after a week to travel around. It was probably the best decision I've ever made. Since then my life has been an adventure in every way and I'm greatful for everything, the ups and the downs.

Soon we'll be laying on that beach during sunset surf and laughing our butts off. Peace and Love! ♥

DSC_8616
kivella2
DSC_8560
P9260094
P9250081
P9260114
DSC_8673
DSC_8668
IMG_8558

Haha pakko viel loppuun linkkaa tää! EN KESTÄ!
Haha I had to add this link! SO CUTE!

tiistai 11. helmikuuta 2014

Lula

Meninas Bonitas @ Laitos, Hämeenlinna

Ajeltiin tossa yks ilta Hämeenlinnan skedehallille Sinin ja Jennin synttäreille. Halli oli varattu private käyttöön koko yöksi. Ei jääty ihan aamuun asti töiden takia, koska ollaan niin tunnollisia työntekijöitä. Pitihän se silti varmistaa pannuttelemalla, että oli kuitenkin sama fiilis seuraavana aamuna kuin muillakin juhlijoilla.

Tuli niin nostalgiset fiilikset tosta mestasta. Joskus junnumpina matkustettiin tonne junalla. Sitä reissua ei unohda varmaan koskaan. Kenkä hajos niin, ettei sillä voinu enää kävellä ja oli talvi, kinoksittain lunta. Tää on edelleen mysteeri, että miten se hajos. Vastaus varmaan löytyis random ylppärien boolikulhosta, jota päädyttiin tyhjentämään... Toi halli on kyl tosi rento, kamat vähän uudistunu siitä vuodesta -05? Ei saatu aikaseks oikeen kuvattua, oltiin niin into piukeena. Rullattiin varmaan 4 tuntia putkeen ja BMX myös vilahti tuol... Kea veti ihan prona, mä näytin vaan potalta, en ees kehtaa laittaa kuvaa. Täs on nyt jotain, mitä yritin raapia kasaan.
Meijän hienot yllätyskakut Sinille ja Jennille!
CONTACT

wheelslikepowder@gmail.com