tiistai 20. elokuuta 2013

Kea | Deep Red Blues

Californiskation

Kolmen päivän päästä lennämme vihdoin näihin maisemiin skeittailemaan. Mukaan lähtevät itseni lisäksi taitava skedekuvaajamme Suvi ja TRL:n ihastuttava rahastonhoitaja Liisa. Aikeissa on siis tsekata ainakin Hollywoodin ja Venicen skeittimestat, mutta pistäytyä myös mm. Pacifican ja Santa Barbaran skeittiparkeissa road trippailun lomassa. Mukaan lähtee näillä näkymin vain trukit ja renkaat ja dekit ostetaan paikan päältä. Matkalla ollaan kaksi ja puoli viikkoa ja kuvia otetaan varmasti. Joten pysykää linjoilla - kohta Kaliforniasta kuuluu!
In three days we're finally flying off to skateboard in these views. My faithful travel companions include our talented skate-photograper Suvi and the delightful TRL treasurer Liisa. We intend to at least check out the skateparks in Hollywood and Venice, but we'll also stop at the skateparks in e.g. Pacifica and Santa Barbara while road tripping. Looks like we're only bringing our trucks and wheels and buying some decks locally. We'll be traveling for two and a half weeks and most certainly take pics. So stay tuned - California will soon be calling!


Pics: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

7 kommenttia:

 1. Ei ei ei ei eiiiiii tämmösiä kuvia saa laittaa varsinkaan nyt kun syksy lähestyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo odottavan aika ei ikinä oo tuntunu näin pitkältä... mut kohta lennetään ja ei vois tulla parempaan saumaan tämä loma.

   Poista
 2. Pacificasta hyvät muistot. Ikimuistoista matkaa, jos ei nähdä ennen lähtöä...

  VastaaPoista
 3. Moikka! Tää on eka kertaa piitkään aikaan kun käyn täällä lukemassa! Mietin, että vieläkö teillä kirjottajilla on myös lonkkarointi yhtenä lajina? Oisin nimittäin tarvinnut ihan hirmuisesti apua! Eli, tästä tulee nyt romaani ;D mä haluaisin itselleni hyvän ja kivan näköisen lonkkarin (tai kruiserin), jolla voisin opetella vihdoin rullailemaan. Ja siis, olis kiva saada teiltä linkkejä noihin vähäisiin kriteereihin sopivia lautacompleteja jostain luotettavista nettikaupoista. Ja sitten toinen juttu, kun mun tavoite olis nimenomaan oppia rullailemaan paikasta toiseen, niin kumpi on sopivampi kruiseri vai lonkkari? :--) Hitto, kun osasin kirjottaa selkeän kommentin :Dd haha :D
  http://www.junkyard.fi/Product.aspx?ProductId=39805&ProductDetailId=315417 <--- ja vielä yksi, sopisko toi yhtään mulle, jos siis otetaan huomioon kaikki mitä edellä oon maininnut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite oon käyny lonkkarin päällä vaan muutaman kerran viime vuoden jälkeen, mutta voin kuitenkin kertoa sulle sen verran, ettei sillä ole niin väliä millä alotat. Alotat sillä mitä on, harjoittelet tasapainoa ja potkuttelua, sekä liikenteessä olemista. Kun oot jo hieman saanu tatsia voit paremmin itse päätellä minkälaisen laudan haluat. Itellä se tuli selväks jo muutaman viikon rullailun jälkeen ja ostinkin vielä saman kesän aikana kolme uutta lautaa eri käyttötarkoituksiin. :)

   Tsemppiä harjoituksiin!

   Poista
  2. Kiitti Kea! Ehkä mä nyt uskaltaudun ostamaan jonkin ;) Jos nyt vaikka tän loppusyksyn ajaksi ton linkin takaa löytyvän hommaisin, hinta kun ei päätä huimaa ;) -Sini

   Poista

CONTACT

wheelslikepowder@gmail.com