perjantai 19. huhtikuuta 2013

Kea | Deep Red Blues

Life's a bitch and then you skate

Enpä valita enempää tämän viikon karmeudesta, vaan totean vain että skeittaus parantaa kaiken! Oltiin eilen tyttöjen ja yhden pojankin kanssa Sokevassa skeittaamassa ja oli vaan parasta. Onneksi Sokeva on ilmeisesti auki koko kesän, sillä on pakko saada pooliskeittauskiintiö täyteen ennen kun lähden (todennäköisesti) Kaliforniaan skeittaamaan bowleja elokuussa. Tässä teille Lahjan ottamaa kuvasaldoa eiliseltä. Kiitos tytöt, oli ihan mahtavaa!
I won't go off complaining more about how this week has sucked major a**, I'll just content myself with saying that skateboarding heals everything! We went to Sokeva to skate yesterday with the girls and a boy too. It was great. Fortunately Sokeva will apparently stay open all summer, because I have to get enough poolskating in before I (most likely) head to California to skate bowls in August. Here are some pics from last night by Lahja. Thanks gals, it was truly awesome!


IMG_2975

IMG_2974

IMG_2968

IMG_2997

IMG_3029

IMG_3049

IMG_3053

IMG_3057

10 kommenttia:

 1. äääää toi näyttää niin siistiltä!! vitsi ku itekki uskaltais opetella jotain temppuja.... mut kukaa ei koskaa jaksa opettaa :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on NIIN siistiä! ja pitää uskaltaa, kukaan muu ei voi tehdä sitä sun puolesta. itse on opeteltava kantapään kautta. sun kannattaa tulla mukaan TRL:n toimintaan kerta asut nähtävästi Helsingin suunnalla...! aina löytyy joku joka osaa neuvoo. :)

   Poista
 2. Huikea postaus Kea! Ja Lahjalle tattis kuvista, looking good!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. huikeeta on toi skeittaus. ihan JOKA kerta! <3

   Poista
 3. sokevan halli on ihana! ja toi pooli on ihan paras koko hallissa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, ton poolin takia kannattaa ajaa Helsingistä asti monta kymmentä kilsaa! :)

   Poista
 4. Hei, mitä kypäriä käytätte (noi mitä kuvissa näkyy) :> Oon etsinyt tässä kypärää jo jonkin aikaa (juurikin skeittaamiseen), mutta ei ole oikein tullut hyvää vastaan.. noi teidän näyttää kyllä kivoilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on Bellin kypärä joka on toiminut sekä pyöräilyyn, skeittaamiseen, että lonkkarointiin. Haluaisin kyllä uuden joka istuisi päähän vielä paremmin. Emmalla tietääkseni Warpin kypärä Stadiumista ja luulen, että Liisan kypärä on Triple8, joita saa ainakin Boardsport.fi:stä.

   Poista
  2. Mulla on tuo sama Triple8:n kypärä mitä Liisalla, suosittelen! :) Tosin kaikki nuo ovat varmasti aivan loistokkaita. Mutta Triplellä on ainakin aika nasta värivalikoima.

   Poista
  3. Kiitos paljon vastauksista :)

   Poista

CONTACT

wheelslikepowder@gmail.com