sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Kea | Deep Red Blues

GNU ♥

Näin aurinkoisena sunnuntaina on hyvä postata kuvia eräästä toisesta aurinkoisesta päivästä. Vemdalenin Björnriken huipulla tuuli kovaa, mutta meillä riitti hymyä sillä mukanamme meillä oli tuliterät Gnun demolaudat, jotka olimme saaneet lainaksi Broken Bones Boardshopista. Ehdottomasti mun suosikkilautoja. Gnut ja LibTechit tehdään ylpeästi Mervinin tehtaalla Washingtonin osavaltiossa - "close to Canada" - kuten merkki aina muistaa itseään mainostaa. Banana Technologyn rockerit + Magne-Traction kannattaa ehdottomasti tarkastaa seuraavan kerran kun lähdette lautaostoksille. Minä en enää toista lautamerkkiä tule hankkimaan. Ja Suvi taisi olla samaa mieltä!
A sunny Sunday like today is a good time to post pics from another excellent sunny day. It was very windy on top of Björnrike in Vemdalen, but we were all smiles since we had brand new Gnu demo boards with us, which we'd gotten on loan from Broken Bones Boardshop. Absolutely some of my favorite boards. Gnus and LibTechs are proudly made at the Mervin factory in the state of Washington - "close to Canada" - as the brand always remembers to mention. Banana Technology's rockers and Magne-Traction are definitely something worth checking out next time you're in the market for a new board. I will never get another kind of board again. And I think Suvi agreed!

IMG_2217

IMG_2221

IMG_2261

IMG_2240

IMG_2243

IMG_2265

IMG_2247

IMG_2279

photo 4_1

photo 5-1

photo 1

photo 2

IMG_8285

IMG_2282

IMG_2286

3 kommenttia:

 1. haha mulle tulee tosta gnusta mieleen vaan se ku leijonakuninkaassa se yks hyeena on vaan sillee et ''nyt tekis mieli syödä gnu!'' :D

  http://ellysin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. gnu:n ladies choicesta itsekin haaveilen. osaatteko ihan konkreettisesti sanoa, miksi olivat niin hyvät laudat? kanttipitoa olen kuullut kehuttavan, se kun välillä on rockereissa hukassa, mutta mervinillä käsittääkseni osaavat homman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun mielestä kanttipito on just ton magne-tractionin vuoksi aivan loistava ja mervin taitaakin mainostaa jossain, että "tekee jäästäkin puuteria...". mulla on itellä toi sama lauta mikä Suvilla on noissa kuvissa, ollu jo muutaman vuoden ja se on ehdottomasti paras all-around lauta minkä oon ikinä omistanu. kelluttaa hyvin syvässä lumessa ja puree siis myös jäiseen pintaan. aikaisemmin lainailin aina kaverin gnu barrett christy pro modelia alaskassa, ja tykkäsin aina. naisten laudoistahan toi merkki onkin erityisen tunnettu. suosittelen siis, ehdottomasti.

   Poista

CONTACT

wheelslikepowder@gmail.com