torstai 4. lokakuuta 2012

Kea | Deep Red Blues

Sample Sales @ Cape Universal 4.- 6.10

My creation 1
IMG_8343
Tänään vakavaa käsien tärinää ja heikotusta aiheuttivat Sample Salesit Cape Universalilla, jotka jatkuvat vielä lauantaihin asti. Käytiin siis Suvin kanssa tekemässä täsmäisku tähän Vans-taivaaseen... ja täytyy myöntää, että kyllä vähän harmitti tän kalossin (39.5-40) kanssa katsella niitä pikkuruisia tai jättimäisiä kenkiä. Mutta otinpahan sitten kaiken ilon irti miesten vaaterekeillä ja sain lopulta kuitenkin kunnon klassiset Vansin skeittikengätkin. Mun löydöt tokan kollaasiin kahdessa viimeisessä kuvassa. Ja kannattaa siis pistäytyä vaikka ei mallikappalekoon (Miesten US 5.5 ja 9) jalkaa omistaisikaan, kyllä sieltä muutakin löytyy! Osoite siis Lauttasaaren Kiviaidantie 2C (käynti sisäpihalta lastauslaiturin oikealta puolelta C-rappuun) ja toinen kerros. Lisätietoa Facebook eventistä!

My creation 2 IMG_8352 IMG_8345 IMG_8362 IMG_8355 IMG_8350

10 kommenttia:

 1. oliks tuolla miten paljon just koko luokan 40-41 kenkiä? ja onks noi siis paljonkin halvempia? oon käymässä helsingissä huomenna niin aattelin kävästä, onkohan sieltä vaan kaikki jo viety...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miesten US 9 vastaa 42 kokoa ja niitä ihan levoton määrä, muita sit vähemmän. :( kaikki kengät 40€!

   Poista
 2. eissssssss..... Sekosin nyt just totaalisesti, tää on parasta mitä oon internetin ihmeistä ikinä löytäny!! Tuolta siis varmaan löytyy kokoja 35-36? Jos niin on ni jes jes jes jes mun on pakko lähtee tänää käymää tuolla!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ei kyllä ollu 35-36, samplekoko 37 näytti ainakin omassa jalassa kauheelta laivalta :( ja vaatteiden M koko ois menny jotenki, mut oon tehny itelleni lupauksen etten osta liian isoja vaatteita (vaik ne ois kuinka alessa) ku ne jää kuitenki käyttämättä :( välillä ärsyttää olla näin minikokonen :D (lasten popot oli kai jotai kokoo 12 ni ei ihan mahdu :D)

   Poista
  2. Ja meikä käyttää aina jäbien kenkiä, joista koot 40-41 on aina loppu, eli I feel you!

   Poista
 3. Ai että kun en ite pääse tonne !!!! On kyllä niin Vans-fanin taivas ettei mitään järkee. ;__; ♥

  VastaaPoista
 4. Mites noi koot menee mimmeille?

  VastaaPoista
 5. Mä niin voisin kotiuttaa monetkin noista kengistä! <3 ainoo ongelma tässä vaan se että oon liian kaukana, väärä kaupunki )= ja tää samplekoon jalka ei helpota yhtään =D

  VastaaPoista

CONTACT

wheelslikepowder@gmail.com