lauantai 4. elokuuta 2012

Nella

WLP & Longboard Girls Helsinki presentsMitäs sanotte siitä, jos Northern Flats 2 esitetään ensi vuonna 55-tuumasen sijaan Bio Rexin valkokankaalta?

Pätkä kuvattiin pääsääntöisesti pk-seudulla ja sen perimmäisenä tarkoituksena on esitellä sekä mimmilonkkarointia että Helsingin rikasta katukulttuuria ja hienoja spotteja - ei niinkään sitä perinteistä alamäkipommitusta. Onhan Fashion Film Festival osana World Design Capital Helsinki 2012 -vuotta. Cheers!

********************************************************************************************************************************************************************************************************

What would you say, if next year Northern Flats 2 would be shown on the big screen of Bio Rex instead of a 55-inch screen?

The film was mainly shot in the capital region of Helsinki and the first and foremost purpose was to present girls' longboarding and Helsinki's rich street culture and great locations - not really the traditional downhill bombing. Fashion Film Festival is after all, part of the World Design Capital Helsinki 2012 -year. Cheers!

43 kommenttia:

 1. Aika ylihehkutettu pätkä ellen jopa sanoisi. Ootin jo aika paljon ja jouduin kans aika paljon pettymään, vaikka oli video ihan kiva. Ihme leffahössötystä, ekat 3 min jotain ihme shaibaa ja pari hassua minsaa rullailua ja sitten alkoikin jo lopputekstit. Tää oli liian lyhyt lyhkäriksikin. Ens videolta toivois kyllä jo ihan oikeentuntuntusta lyhkäriä, eikä mitää home made pätkää. Jäi tätä lonkkaajaa kaivaa hampaankolosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehkä kantsis käydä pikimmiten hammaslääkärissä, ettei jää mitään tosipahasti kaivamaan hampaankoloon. joudut vielä juurihoitoon.

   Poista
  2. Hehkutettu tottai, koska oli lajinsa ensimmäisiä. Eiks oliskin upeeta, jos olis mahdollista miellyttää kaikkia (; Ens vuonna tutisee isosti!

   ps. Jos oot käyny väijyyn Vimeosta lonkkapätkiä, ne on lähes kaikki 6-14 minuuuttisia. Ens vuonna voitte odottaa sellaista kolmeatoista, koska se on mun lucky number. Cheers!

   Poista
 2. woooou huikeeta!!

  VastaaPoista
 3. Muuten kiva, mut toi "siisteintä vittu ikinä" -huuto lopussa oli kyl ihan lame.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, mun mielestä se kirvoitti just sen fiiliksen, mitä tytöt tästä saa. :) Pätkiä on monenlaisia, tää oli meidänlainen. Ja tuo huuto kuului siihen ehdottomasti <3

   Poista
  2. ehkä sunkin nyymi kantsis käydä koittaa vähän mäenlaskua ;)

   Poista
  3. ei toimi video :(

   Poista
  4. Kea: Tämä kyseinen nyymi kyllä laskee mäkeä. Kesällä alla lonkkari ja talvella snoukka. :) Ehkä alkuperäinen kommentti oli vähä tyly, mutta itelle siitä jäi vähän tyhmä fiilis vaikka muuten tykkäsin pätkästä.

   Poista
 4. Ihan mahtava video, ja toi loppu huuto "siisteintä vittu ikinä" oli ehkä paras koskaa :D Tuli jotenki niin yllättävästi. Tykkäsin ja jatkakaa samaan malliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana kuulla, että tykkäsit! kiitos... <3

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä tuo alku on ihan himpun verran liian pitkä, mutta loisto video joka tapauksessa! :)

  VastaaPoista
 7. Oaaw tästä tuli hyvä fiilis! Ja kauhee hinku päästä lonkkaroimaa äkkiä, valitettavasti vaa ollu kaatosadetta täs jatkuvasti :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se siitä kirkastuu! Sit vaa heti rullille!

   Poista
 8. Ää tota ois kiva kokeilla, ja on kivasti muokkailtu tuo ja jutut vaihtuu sulavasti:DD Mut joo ootte mahtavia ja onnee siitä Bio Rexistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ensimmäiseksi varsin mainio. Ens vuonna sit uusiks Bio Rexis, mut vähän isommin vaan!

   Poista
 9. En ole koskaan kokeillut lonkkaria, en lumilautaile enkä varsinkaa skeittaa.:D MUTTA tämä video synnytti muhun ihan järjettömän himon alkaa säästää rahaa omaa lautaa varten.

  Hieno pätkä, jatkakaa samaa rataa! Tehkää just tota teidän juttua, älkääkä välittäkö muusta.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun täytyy - mahdollisuuksien mukaan - tulla joskus kokeileen meidän lautoja! Hienoa, että pätkä sai sussa aikaan ko. fiiliksiä. Ihan huippua!

   Ja jatketaan, tietenkin. Sehän on tärkeintä, että tekee tosissaan omaa juttua. Palaute on aina suotavaa ja sallittua, mä otan sen vastaan oikein mielelläni. Mutta oma juttu, meidän tyttöjen juttu, on ja pysyy. Ja se on helmee!

   Poista
 10. Tästä jää just hyvä nälkä - eli LISÄÄÄ :)! T. Lissu

  VastaaPoista
 11. ei yhtään hullumpi video! meitsi ainaki tykkäs! :)

  VastaaPoista
 12. Ens vuonna ilmestyvää pätkää meillä onkin nyt sitten aikaa duunata paljon pidempään. Mutta olihan tää nyt upeeta päästä ensinnäkin näin lyhyellä varotusajalla mukaan Fashion Film Festareille ja toisekseen saada meidän ja allekirjoittaneen ensimmäinen pätkä heti noin upeesti näkyville. Ei voi muuta kun kiittää työryhmää! Ens vuonna valloitetaan valkokangas siis ihan tosissaan. :)

  VastaaPoista
 13. Hienoa jälkeä noin lyhyessä ajassa. Kyllähän se matskun vähäisyys vähän näkyi, mutta ei se mikään ihme ole kun niin kyhyessä ajassa tehty. Varmaan jos ei oo koskaan mitään editoinut, niin sitä luulee että muutaman minuutin kasaa mistä rääppeistä vaan, mutta totuushan on varsin toinen. Erityisesti tykkäsin kyllä kuvausjäljestä, siinä näky ammattilaisen kädenjälki :) Nyt sitten vaan seuraavaan matskuja kasaamaan, vielä on ulkorullausta Suomessa kolme kuukautta jäljellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäi vaivaan, että toi "ei oo koskaan editoinu" kuulostaa siltä, että tekijät ei ois koskaan editoinu, vaan tarkotin että sitä on helpompi arvostella jos ei oo aavistusta kuinka vaikeeta se on :)

   Poista
  2. Komppaan täysin :) Kuvauspäiviä ei saatu kasaan kovin monta ja jos oltais puskettu kaikki matsku ulos, tuo olis ollut pelkkää samojen spottien toistoa, mikä ei sekään ole hyvä. Mutta tosiaan, ens vuonna jatketaan ja nyymeille tiedoksi, että ei se haittaa, jos/kun hype viilenee - ne jotka harrastavat ja diggaavat lajia, pysyvät mukana, ja se on meille tärkeintä. :)

   Ei meistä kukaan aloittanut tätä harrastusta hypetyksen keskellä, sitä ennen kylläkin. Hypetys nyt vaan nousi pinnalle, kun lonkkapätkiä on kuvattu jo useampia ja laji on saanut suosiota. Jaettu ilo on paras ilo, eiks se niin mee (;

   Mutta siis summa summarum: kiitos kommentista, se oli varsin relevantti ! :)

   Poista
 14. Editointi- ja kuvausjälki oli ihan huippua. Tosiaan vähän pisti silmään kun oli niin paljon muuta kun sitä itse rullausta näin lyhyessä pätkässä, mutta jos se menee kiireen ja matskun vähyyden piikkiin niin ymmärtäähän sen. Ens pätkälle onkin sitten ihan huikeet odotukset ja oon ihan varma että se tulee olemaan jotain todella siistiä<3 Ehkä uskaltaudun viimein itsekin laudan päälle ja tuun antamaan teille lisämateriaalia a.k.a. loppukevennyksenä feilauskooste :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta siis after all, huippu pätkä tääkin!

   Poista
  2. Kiitos! Jengin on varmasti tosi helppo kelaa, että kyllähän sen pidemmän pätkän tekee tuosta noin vaan. Vältettiin tietoisesti toistoa ja tässä oli tosiaan kuvattu paljon stadin spotteja ja alottelijameininkiä. Mutta kyllä mäkin odotan seuraavalta pätkältä paljon, oon aivan innoissani ko. prokkiksesta! :)

   Poista
 15. En tiedä miksi vaivaudun kommentoimaan tätä, mutta jotenkin alkoi vaan vituttamaan niin paljon. Aivan jumalhypetystä blogissa ko. elokuvaa kohtaa. Sitten on haastatteluakin luvassa, joten tästä saa väkisinkin kuvan että nyt on jotain todella iso tulossa.

  8 minuutin jälkeen kelasin että mitähän tässä nyt sitten tapahtui. Editointi oli hoidettu ihan hienosti, ei siinä mitään. Mutta ite lonkkarointi?? tuli vähän sellainen olo kuin rikkaan perheen pentu olisi aloittanut pelaamaan jääkiekkoa uusia kamoilla.

  Teidän fiilistely lajin suhteen osaamiseen ei oikein kulje käsi kädessä. Ei sen tarvitse välttämättä kyllä aina kulkeakaan, mutta jotenkin tuntuu että tämä nyt on vain se muotivillitys mitä pitää tuoda ulos mahdollisimman paljon facebookin, instagramin ja blogien välityksellä.

  Seuraavaan elokuvaanne mennessä tämä lonkkarivillitys on jo toivottavasti ohi ja elokuvasta tulee vähemmän tyrkky. 8 minuutin pätkään harvoin tarvitaan 40 tekijää.

  VastaaPoista
 16. Kysynpähän vaan että miksi sitten vaivauduit kommentoimaan kun kommentissasi ei ollut mitään muuta kuin negatiivista jauhamista asiasta josta et edes tiedä mitään.

  Tottakai hypetämme omaa elokuvaamme, kukapa ei? Jos myöskään olisit itse ikinä tehnyt yhtäkään elokuvaa niin tietäisit, että kuudessa viikossa ei 8 minuttia enempää saa kasaan. Aion julistaa koko maailmalle sitä mitä olemme tehneet, koska tämä on siisteintä ikinä. Ja siisteintä ikinä meidän mielestä, meille ja lajille. Elokuvan kohderyhmänä eivät myöskään ole paatuneet skeittarit jotka vihaavat lonkkaajia vaan ihmiset jotka ovat avoimia uusille asioille ja haluavat fiilistellä elämää.

  Ja jos tietäisit elokuvassa esiintyvistä lautailijoista mitään niin tietäisit että siinä esiintyy kaksi suomen parasta lonkkaroivaa mimmiä, joista toinen on pärjännyt jopa maailmanlaajuisissa kisoissa mitalisijoille asti. Elokuvassa on myös paljon aloittelijoita, koska elokuvan yhtenä tarkoituksena on myös kannustaa uusia mukaan lajiin. Tällä ei missään vaiheessa ollut tarkoitus nostaa ketään parrasvaloihin vaan käsitellä mimmilonkkarointia fiilistelypohjalta. Ja mimmilonkkarointi kuuluu ihan kaikille meille tytöille riippumatta siitä kuinka hyvä, uusi, vanha, kokenut olet.

  Meidän fiilistely ja osaaminen kulkevat siinä määrin käsikädessä miten kehitymme. Itsehän tietysti kolmen kuukauden rullauksen jälkeen olet varmaan tehnyt voltteja laudalla ilmassa. Jos sinua todella risoo noin paljon niin miksi seuraat tätä blogia? Mikset itse tee parempaa elokuvaa? Mikä sinä olet yhtään ketään arvostelemaan anonyyminä. Me näytämme kaikki naamamme ja nimemme leffassa ja sinä kehtaat tulla tänne haukkumaan meitä anonyyminä. Menes itseesi ja kotiin takaisin kasvamaan. Me emme tee tätä minkään villityksen vuoksi vaan rakkaudesta lajiin, toivottavasti sinäkin löydät joskus jotain mihin laitat itsesi likoon täysin ja pääset eroon katkeroituneesta kateudestasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja lisäyksenä vielä HBL itse otti meihin yhteyttä ja halusi tehdä haastattelun ja jos olisit sitäkänä lukenut niin tietäisit että se ei ollut elokuvasta vaan yleisesti tyttöjen lonkkaroinnista. Olen todella pahoillani puolestasi ettet ole päässyt kokemaan samaa mitä me olemme kokeneet tänä kesänä, se ei silti tarkoita sitä että sun pitää tulla tänne heittämään lokaa niskaan, vaan ottaa itseäsi niskasta kiinni ja tehdä omalle surkealle elämällesi jotain.

   Poista
  2. Mä kyl komppaan anoon melkeen täysin.. Turhan liioteltua hypetystä mun mielestä. Katselen vimeosta useinkin lonkkaripätkiä jotka on paljon tän kaltaisia ja saman mittäisia mut ne on parempia kuin tää ja niistä on jätetty tollanen kolmen minuutin lämmittelypaska pois juuri lyhyydensä vuoksi. Ja voisin veikata että näillä videolla ei oo ollu mitään tällästä vitunmoista hypetystä. Ja vähän kyl ihmetetti toi pätkä että kuudessa viikossa voi saada kahdeksaa minuuttia pitempää pätkää. En tiedä mistä toi väite oli revitty mut paskapuhetta se ainakin on. Ja musta on aika tyhmää vedota ekaan leffaan kun tulee negatiivista palautetta, voi ekakin leffa olla pirun hyvä ja yleensä ne onkin.

   Poista
  3. Kuus viikkoa sisälsi siis sekä kuvaukset että leikkausket ja äänet, ei me kuutta viikkoo putkeen kuvattu saati edes kovin montaa iltapäivää. (; Peace out!

   Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 17. Ihan superhyvä tää pätkä. Itteeni jo kaaauan kiinostanu lonkkarointi mut en oo viel uskaltautunu :) nooo ehkä viel syksyn aikaan..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä tuut hurahtaan lajiin täysin :) Tää on aivan huikeeta!

   Poista
 18. Oi että tekee nii mieli ottaa lauta alle ja lähtee rullaa, miksi oi miksi ulkona sataa. Ihana pätkä sai hyvälle tuulelle, kakkost odotelles !

  VastaaPoista

CONTACT

wheelslikepowder@gmail.com