maanantai 9. heinäkuuta 2012

Suvi | Dmndz ta life

Mitä WLP on

En ole oikein ikinä ollut kesäihminen, syksy on ollut vuodenajoista se parhain niin kauan kuin muistan. Tänä kesänä kuitenkin on muuttunut mielen lisäksi moni muukin asia. Ensimmäistä kertaa tuntuu, että kesällä on joku tarkoitus. Sen sijaaan että kärvistelisin kuumuudessa, voinkin nyt rullata pitkin kuumaa asfalttia.Tiesin jo silloin ensimmäisellä kerralla tyttöjen kanssa rullatessa, että tämä on jotain ihan muuta kuin mikään ennen. En rehellisesti ikinä uskonut tammikuussa nettitilausta eteenpäin laittaessa, miten paljon yksi puinen lauta trukkeineen ja renkaineen tulisi vaikuttamaan elämääni.
I've never been a summer person, fall has been the best season in my book for as long as I can remember. This summer, however, has changed more than mind. For the first time I feel like summer has a meaning. Instead of dying of heat exhaustion, I can cruise along the warm paved streets. I knew the first time we went cruising with the girls that this was different from anything ever before. I honestly couldn't have imagined in January when I ordered my longboard online, how much one wooden board with trucks and wheels would come to affect my life.


longboardettesjam Untitled-


Lonkkaroinnista saa aikaan ihan järjettömän hyvät fiilikset, voisin jopa väittää että paremmat kuin lautailusta. Tosin lonkkaus on itselläni sen verran uudempi harrastus, että se varmasti viehättää siitäkin syystä. Uskon kuitenkin vahvasti, että se on tullut jäädäkseen. Tämän kesän parhaat hetket ovat ehdottomasti olleet laudan päällä vietetyt, sessarit ympäri Suomen, hengailut kotikulmilla ja rullaaminen kotiin läpi öisen Helsingin.


Longboarding gives me such good vibes, I could even dare to claim that these vibes are better than when snowboarding. But since it's such a new pastime for me, the novelty could just be one of the reasons I like it so much. I strongly feel that it has come to stay in my life. The best moments this summer have definitely been the moments on my board, the longboarding sessions around Finland, hanging out in my neighborhood and cruising home through Helsinki's long summer nights.

IMG_5159 IMG_3778


Eniten haluan kuitenkin fiilistellä uusia ystäviä, jotka olen lajin kautta saanut. Kea ja Marinella olette parasta pitkään aikaan. Olemme niin samanlaisia, vaikka kuitenkin erilaisia. Arvostamme elämässä samoja asioita, nauramme samoille jutuille, kaikilla meistä on halu oppia uutta ja tutustua ihmisiin sekä maailmaan. Tämän kaiken ja enemmän haluamme jakaa teidän lukijoiden kanssa. Siitä WLP:ssä on kyse.


Most of all I am thankful for the new friends longboarding has brought me. Kea and Marinella, you are the best thing in a long time. We are so alike, though still different. We appreciate the same things, we laugh about the same stuff, all of us have a desire to learn something new and to get to know people and the world. This and more is what we wish to share with you readers. That is what WLP is about.

IMG_5191 IMG_6420 7456750424_a29596c8b0_b Untitled-1

7 kommenttia:

 1. Kuka ton ulkoasun on tehny? Onks se muokattu HTML-koodeilla? No on varmaa :D

  Mut iha törkee hieno ulkoasu ja sivu!

  VastaaPoista
 2. Ulkoasu on Samulin käsialaa. Jäbän oma blogi löytyy täältä : http://mukms.blogspot.fi/ ja portfolio täältä http://www.bio.fi/samuli/

  SAMULI IS BEST! Ite kans rakastan tätä ulkoasua, ihan huikee.

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa! Ja hei, ulkoasu on mustakin tosi upee.

  VastaaPoista
 4. Tätä jään seurailemaan innolla (---: Ois simmonen kysymys että onko lonkkarilla helpompaa mennä kuin normi skedellä ? meinaan oon jo jonkin aikaa haaveillu tuotsa lonkkarista mutta tuntuu etten saa jalkojani tolle skedelle niin että rullaus sujuis paremmun joten suositteletko jatkaan tolla skedellä vai katteleen lonkkaria (: ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihan törkeesti helpompi! Lonkkari on paljon vakaampi ja isojen renkaiden vuoksi se ei tökkää kiinni jokaiseen vastaantulevaan pikkukiveen! Todellakin suosittelen katsomaan lonkkaria tai mahdollisesti renkaiden vaihtamista, kun pistät lonkkarirenkaat dekkiin niin ero on jo huima ja rullaus voi pelkästään sillä jo ruveta sujumaan paremmin.

   Poista
  2. ei muutakuin ekaa lonkkaria metsästämään ! kiitos neuvoista (:

   Poista

CONTACT

wheelslikepowder@gmail.com