torstai 12. heinäkuuta 2012

Kea | Deep Red Blues

MAKIA goes AK

Ystäväni Liisa lähetti minulle eilen tämän linkin... ajatteli sattuneesta syystä että tykkäisin. ;) Ja tykkäsinhän minä, ihan suunnattomasti. Tässä on sitä oikeaa Alaskan meininkiä - sedät parroissa, Carhartteissa, aseiden, lumilautojen, vaihtoehtoisten elämän- ja asuintapojen, sekä muiden kliseiden kera. Mutta totta on, ja todella ihanaa katsottavaa. Propsit Makialle mahtavasta brändäyksestä ja uskalluksesta lähteä "takki auki" Alaskaan. Täytyypi harkita tänä syksynä pientä lisäsponssausta Makian suuntaan "makian" talvitakin merkeissä.
My friend Liisa sent me this link yesterday... for some reason she thought I might like it. ;) And I did, immensely. They've managed to catch something so authentically Alaskan on film: the old dudes with their beards, Carhartts, guns, snowboards, alternative lifestyles and living arrangements, plus other clichés. But so true and so wonderful to watch. Props go out to Makia for great branding and for the courage to go "into the wild" in Alaska. Might have to consider sponsoring Makia some more this fall in the form of a sweet winter coat.MAKING OF MAKIA, part 2: In to the wild from Basso Media on Vimeo.

8 kommenttia:

 1. WAU !
  kunnon pysäyttävä video, en oo koskaan pitäny alaskaa mitenkään erityisen viehättävänä, mut tän videon jälkeen... sinne on kyllä mentävä jos vaan joskus mahollisuus tulee !

  VastaaPoista
 2. Yhdyn täysin edelliseen! Nättiä!

  Ois muuten yks ehdotus tähän blogiin liittyen. Olis tosi kiva jos tossa heti otsikon alla ois kirjoittajan nimi, niin tietäs heti kun alkaa lukemaan et kenen höpinöistä on kyse. En tiedä miks mutta ite haluun aina eka tietää sen, joten joudun selaamaan alas ja sitten vasta alan lukeen... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ois kyllä mahtava lisä! Siis tuo kirjottajan näkyminen jo otsikon alla.

   Poista
 3. Yhdyn aijempiin kommentteihin! :) ja on iha huippuu et ootte saanu kasaa tälläse blogin ! :) mahtavaa et pääsee lukee tyttöjen lasku ja lonkkarointi juttui :)

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä mahtava video, nyt iski hirvee kaipuu talveen ja oi että jos pääsiski jonnekki Alaskaan asti! Ehkä vielä joskus... :))
  Jooo toi Annin idea ois iha jees, mäki ekaks tsekkaan kuka on kirjottanu jutun! Vaikka tykkään teiän kaikkien raapustuksista ihan yhtä paljon, ei se siitä johu :D

  pulisonkinaisesta.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kivoista kommenteista! :D
  Mukava kuulla että luette ja olette kiinnostuneita! Pohdittiin tuossa tuota kirjoittajan nimen näkymistä jo otsikon alla, mutta valitettavasti meidän enemmistö on torpannut idean ihan rakenteellisista ja tärkeistä ulkonäöllisistä syistä ainakin toistaiseksi. Eli pidetään homma tasapuolisena ja luette vaan rohkeasti meidän kaikkien kirjoituksia. Pian te kuitenkin jo huomaatte heti kuka kirjoittaa mitä ja miten eikä tarvitse scrollata alas asti ;)

  VastaaPoista
 6. Jees, mä oon samaa mieltä - kyllä te pian jo tunnistatte kuka kirjoittaa ja miten. Mutta ihana kuulla, että ootte innolla mukana seuraamassa! Kiitos siitä :)

  VastaaPoista
 7. Ja vielä kerran... toiveet oikeasti toteutuu!Kiitos Samulin, on teille nyt isketty tyylitelty kirjoittajan nimileima jokaisen postauksen oikeaan yläkulmaan... :D

  VastaaPoista

CONTACT

wheelslikepowder@gmail.com